fredag 11 november 2011

Nu är vi hemma igen...så skönt, barnen var helt slut, Alicia somnade redan vid 18 tiden, får se hur natten blir, hon har ju varit med om så mycket dessa dagar så den kan ju bli lite orolig. Dessutom har hon fått hosta.
Gårdagen som även var dagen D gick bra men var lång. Vi lämnade henne på operationen vid elva, jag följde med in så hon fick somna i min famn, hon var super duktig men hade fått lugnande innan så hon pekade ut i luften och skrattade...hon var i sin lilla värld. Först fick hon lustgas och de gick bra men sen då hon skulle få narkosen blev hon lite ledsen, den smakar ju lite illa så hon gjorde ett litet försök att kämpa emot men jag sjöng blinka lilla stjärna och strök henne på pannan, sen sov hon.
Trotts att detta inte var ngt större ingrepp var det en jobbig väntan tills dom ringde ca två timmar senare och sa att vi fick komma till henne.
Nu började dagens utmaning för oss alla...när man gjort en katetrisering och gått in via Aortan så är det totalförbud på att gå i åtta timmar...det är ju super kul när man är två år.
Det var de jobbigaste åtta timmar på länge...bära, bära, bära, köra rally i vagnen, bära , se till att hon inte satt i fötterna i ngt så det blev tryck på ljumskarna . Det var svårt men vi lyckades.
Efter sju timmar somnade hon äntligen och då var klockan runt 20...men då skulle hon så klart börja gå lite så det var bara att väcka henne. Hon blev så ledsen tårarna bara sprutade och hon fattade inget. Dom ville att hon skulle gå lite sista  timmen för att se att det inte började blöda.
Vid 21 tiden blev hon godkänd och vi fick äntligen åka till hotellet efter en lång dag på sjukhus.
Innan vi åkte fick Alicia välja en virkad katt som går att läsa om via länken till vänster.
Hon blev så glad, de var räddningen på hennes dag.
Tusen tack till alla ni som virkar katten till Hjärtebarnen.



I entrén på sjukhuset har dom ett skepp som är favoriten för alla barn


film mys med storebror

hotellet vi bodde på hade ingen barnkanal och man kunde inte koppla in en dvd så de var tur att vi hade med oss både bärbara dvd och ipad, annars hade det blivit kaos


lite lek i skeppet innan katetriseringen







har gjort EKG

väntar på att få åka upp till operation

redo att åka...lika glad ändå...vår starka tjej
sitta vagn i åtta timmar...kul

pratar med storebror och säger god natt
Virkade hjärtekatten som A valde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar