torsdag 24 november 2011

Städa städa städa...men de blir så fint och rent. Det är otroligt skönt att få riktigt storstäda och gno lite i alla små vrår.
Alicias hjärtsköterska ringde i dag, hon satt i bilkö och passade på att ringa oss för att kolla läget.
Hon visste inget från Göteborg ännu men hon skulle kontakta dom för att få ett svar på hur deras plan ser ut.
Hon frågade lite om Alicias mage, fick ju ny medicin, de två senaste gångerna har hon lyckats tömma magen själv utan hjälp av lavemang men de har tagit en till två dagar av svett och kämparglöd. Hon sa att vi skulle laborera lite med dosen för att få ett bra resultat. Vi får se hur det går.

Nu är vi fria från kräksjuka...ta i trä. Dessutom så värkar det som att Alicia klarat sig, denna omgång.

familjens data snille =)
 Efter att vi varit i Göteborg blev Alicia lovad ett dockhus för att hon vart så duktig så nu har hon fått de, lite spartanskt inrett men hon är lika nöjd för det. Huset har dessutom de två absolut favoriterna som inneboende, Mimmi och Pippi. Hon älskar att leka med dom och på kvällen pussar hon dom god natt och lägger dom på "sängen".



till mamma...titta mina blommor blommar som vanligt =)
I går fick Alicia sin andra spruta mot influensa så nu är hon färdig för i år, de gick bra men det är så trist att vara där. Vi passade på att ta en snabb fika för att barnen skulle tycka att det var lite kul.
I morgon ska vi hem till vår barnmorska (ni vet, hon som var med när Alicia föddes), vi ska ta med lite glögg och bara umgås lite. Ska bli kanon mysigt.
God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar