söndag 4 december 2011

I Fredags var vi på "glögg"-kväll hemma hos våra vänner Petri och Marie, det var så trevligt och vi hade så kul, de blev spontan sång och dans ;) dessutom fick vi äta den första skinksmörgåsen för i år och den är ju såååå god =)
Jag fick sovmorgon på Lördagen...kanon skönt även om vi var hemma redan 23,30 så är sömn en bristvara för mig.

 Planen var att på lördagen gå på julmarknad och kanske om vi hade tur träffa tomten, problemet var bara att det regnade och blåste kallt så de var inget vi ville genomföra. Tycker däremot att det är viktigt att barnen får möjligheten att träffa honom så när vi åkte in för att handla släppte Niclas av mig och J på ena sidan stan, sen körde han och Alicia runt till andra sidan medans jag och Johannes sprang igenom stan ( som inte är så stor) i hopp om att träffa Tomten. Sa till J att han nog inte var ute när det var så dåligt väder, så han inte skulle bli ledsen om vi inte såg honom...så helt plötsligt hör jag hur ngn drar efter andan, Johannes såg honom...Tomten och Tomtemor, dom pratade länge om vad han önskade sig och han berättade även vad Alicia önskade sig så att dom visste de, Tomtemor sa att han skulle vara snäll mot lillasyster och äta maten för hon och nissarna smyger runt och tittar så att alla är snälla.
Gissa om dagen och resten av dagarna fram till Julafton är räddade. Han är så mallig att han träffat den riktiga tomten, han var inte utklädd utan de var faktiskt den riktiga ;)


I dag söndag har vi pysslat lite, barnen har lekt med lera och gjort fantastiska skapelser ;)


J gjorde en anka

Alicia gjorde....konst =)

 Vid lunch åkte vi till Niclas bror, dom bjöd på lunch och fika.
Alicia lyckades ramla hejdlöst i deras trappa, vi såg hela förloppet och jag tänkte bara att nu slår hon sönder sig, de såg ut som att alla armar och ben skulle brytas, tur att dom är så mjuka så de trotts ett otäckt fall gick bra förutom en sprucken läpp som inte ville sluta blöda.
I morgon ska Niclas till ortopeden och Alicia ska till sin magläkare som har hand om diafragmabråcket, vi träffar henne ca en ggr /halvår.
God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar