onsdag 20 februari 2013

I går var Alicia hos tandläkaren. Hon går var 3e månad och får "plåster" på tänderna så dom ska skyddas då hon dricker så mycket sondnäring, men i går hade hon bara bestämt att hon inte skulle få ngt plåster så hon vägrade. Vi fick en ny tid om tre veckor för ett nytt försök.

Dom skulle åka skridskor med dagis så efter tandläkaren körde jag A direkt till ishallen. När vi kom dit stod alla barn och väntade utanför. De skulle öppna 10 men här på landet kan de ju vara svårt att hålla tider så efter ett antal telefonsamtal och 20 mon senare kom ngn och öppnade. Vid de laget var A så kall och blå om läpparna så de blev inga skridskor för henne, jag körde henne tillbaka till dagis där de som inte kan åka var kvar.
Synd men vad gör man...

Efter lämning åkte jag hem och skruvade lite hyllor vi köpt på Mio, en steghylla till köket och en hatthylla med krokar och skoghylla till barnen så dom når att hänga sina jackor. De blev super...bilder kommer under dagen.

I dag ska J på kalas hos en kompis på eftermiddagen och i kväll ska vi till Niclas morbror Olle som fyller år i dag.....Grattis Olle , vad skulle vi göra utan dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar