onsdag 1 maj 2013

I går var vi med Johannes till skolan. När vi kom dit möttes han av öppna armar från sina kompisar som redan går där och han var snabbt med i gänget och sprang och lekte. Han fick träffa sina klasskompisar och sin fröken. Vi gick på rundvandring i skolan och åt lunch tillsammans med dom andra klasserna. Han blev även tilldelad en fadder som kommer gå i 2an då Johannes börjar i höst. Faddrarna tog sin uppgift på största allvar och de var super mysigt att se hur dom tog hand om varandra.
Det känns super skönt att vi valde den skola vi valde, de är en liten skola med stor sammanhållning. Totalt är dom 60 elever fördelade på F-klass - 6an. Kommer bli toppen och J var mer en nöjd.

På eftermiddagen åkte jag och A till sjukhuset och träffade hennes magläkare och lungläkare. Dom sa att man kan göra de första lungfunktions testerna när hon är runt 5år.
När vi kom till sjukhuset väntade ett fint brev på Alicia i receptionen, gissa om hon blev glad. De var skrivet med rosa och hade små hjärtan. I brevet låg fyra biljetter till Moraträsk som "Min stora dag" skänkt.
Ska bli så kul.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar