torsdag 24 mars 2011

I går var Emma och hennes dotter här och fikade lite, Alicia var helt tagen av Elsa (hennes dotter). Hon är ju så van vid killar hela tiden så då det kommer en liten tjej blir hon helt paralyserad men efter ca 30min kunde hon leka med henne.

Alicia sover oroligt på nätterna, i natt kunde jag lägga mig vid 02 tiden och då var jag fortfarande helt påklädd. Vet inte vad det är som stör henne, kanske drömmer hon mycket.
Tror hon skulle behöva ett riktigt eget rum så hon får en fast rutin och ngt som hon vet är hennes, där hon kan leka och sova....men vi ska ju finna orken att ta tag i de.

I dag blir det kanon väder, dagis är stängt i dag så Johannes ska vara hemma villlket passar bra då vi ska till Logopeden kl ett. Dom ska lyssna lite på Johannes och hans tal. Alla förstår vad han säger men i bland när han har lite för brottom stakar han sig på orden och tappar lite ljud, dom tror inte att det är ngt man behöver bry sig om men dom ville ändå lyssna så man inte bara struntar i det.

Snart är det helg, ska bli skönt, alltid mysigt då Niclas är hemma. Dessutom ska vi äta brunch med Håkan och Malin på Lördag...utan barn...riktigt lyxigt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar