torsdag 27 september 2012

En bra dag....

Vad kan man säga annat än äntligen...
Känns otroligt skönt att hon blev utskriven efter ca fem veckors sjukhustid.
De gick super bra att ta bort infarten blödde en del men de gick bra. Alicia var så duktig.
Dom tog odlingar på tippen av slangen och på ingångshålet för att se att där inte växer några bakterier....vi håller tummarna.
Vi fick inte ngt datum för operation vi vet bara att de blir i oktober.
Det blev lite känslosamt när vi var klara, har ju varit där så länge, alla sköterskor har fått en relation till A. Vi hade köpt en stor tårta till dom och Alicias favorit sköterska fick ett halssmycke som Alicia valde. De är en sköterska utöver de vanliga, så snäll, omtänksam och pedagogisk, hon lyckades med mycket utan tårar och lugnande. Vi kommer att sakna sköterskorna men vi kommer att titta in och säga hej när vi är där på hjärtkoll. Ska dit inom två veckor.

När vi kom hem blev de lite kalas med mormor och farmor för att fira en liten seger på en lång väg.
Vad ger man då en liten stark tjej som tar alla motgångar med ett leende och en storebror som finns där för sin lillasyster, håller i handen, spenderar dagar på sjukhus för att få vara med henne, väntar längtar och oroar sig...jo Nintendo 3ds så klart....gissa om dom blev glada. Planen är även att dom ska kunna underlätta lite när vi är i Göteborg.
Älskade älskade barn, de är hemskt vilken uppväxt dom har med så mycket sjukhus, sjukdom och oro. Klar man har dåligt samvete...men vad gör man?

3 kommentarer:

  1. Men å vilken lycka! Blev lite känslosamt här oxå,tårarna rinner.... De finns nog ingen som kan förstå vad ni alla går igenom! Vad unnade du och Niclas er då, förurom tårta? Glöm inte er själva mitt i allt! Kram

    SvaraRadera
  2. Ha ha vi fick ju dricka kaffe ifred medans barnen spelade de är inte fy skam;))))
    Vi har faktiskt beställt en ny soffa...de tar 6 veckor så den kommer nog när vi är i Göteborg men de känns skönt....de behövdes om man säger så:)

    SvaraRadera
  3. Grattis! men du,de får INTE en hemsk barndom!!! ni och många runt omkring älskar dom och finns för dom; då klarar ungar nästan allting!!!!

    SvaraRadera