måndag 26 september 2011

Åter på banan....

Nu är vi hemma efter några dagar hos mormor och morfar. Det blev en kort visit men barnen tyckte att det var så kul, dom älskar att vara med mormor och det kan man ju förstå då dom har underhållning hela tiden =)
Johannes ville gå ner till stranden och plocka stenar och snäckor så vi tog skrinda och vagn och gick ner...det var inte skönt.

 
                                     Det blåste så in i och kallt var det, tror att vi var där i 5 minuter sen bestämde vi oss för att gå till skogen och leka.
                                    
                                         
 Hamnade på en lekplats men barnen var lika glada för det.


Vi passade självklart på att åka till Linn (barnens faster), mysigt att träffa henne och hennes underbara son som snart ska bli storebror.







 Barnen var en dag och plockade äpplen med mormor och morfar, dom hade super kul och vi fick med oss massor av äpplen hem.
Godis grisar som vi är passade jag och N på att åka till en godisaffär som vi hört mycket om...Godis på landet. Det var en kul åktur dit då vi var säkra på att vi åkt fel...det låg verkligen på landet och godis fanns det, inte mer än vanligt och inte billigare men så mycket färskare....så tummen upp =)
bustrollet
 I dag har Johannes fyllt hål i vägen med grus, han var riktigt stålt att han fick och kunde köra skottkärran helt själv =)

Nu är vi då åter hemma och nu känns det som att hösten verkligen har startat med allt vad det innebär för oss.
I morgon ska vi till Akademiska i Uppsala med Alicia för att kolla hennes diafragmabrock, det är ju ett år sedan det gick upp och hon opererades akut. Det känns bra att få komma dit och se att allt är som det ska men det känns tungt att åka dit. Akademiska i Uppsala är en plats som för oss bara förknippas med ångest, oro och smärta så man mår alltid illa när man kommer dit och de brukar hålla i sig till dagen efter ung.
PåTorsdag ska Niclas röntka ryggen, slutet av ryggen i en magnetröntgen, han har haft riktigt ont nu länge så det ska bli skönt att få reda på vad som är fel där...hoppas det finns ett piller som kan hjälpa honom så han slipper göra ngt ingrepp.
Fredag är det dags att gå till vår kurator igen, första gången efter "sommaruppehållet", det ska bli skönt faktiskt, det är ju mycket som händer nu i höst och de resulterar ju i många tankar.
God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar