torsdag 29 september 2011

God morgon eller god natt...

Som ni vet har A stora problem med magen, det finns ingen ork kvar till tarmarna så dom arbetar långsamt långsamt. Detta resulterar i att det kan ta en hel dag för A att tömma magen om hon inte får hjälp av tex Resulax (lavemang) och även då kan det vara upp till en timmes kämpande.
Hon får även laktulos men då vi var i Uppsala tyckte läkaren att det var bättre att ge henne importal i maten för att hjälpa magen.
Det gav vi henne i går vilket vi fick ångra stort....det slutade med att hon gick runt och småfes hela dagen i går och i natt hade hon så ont i magen att hon inte sov en blund. Hon bara skrek och krumbuktade sig. Läste på bi packsedeln och där står det att VANLIGA biverkningar är just gasig mage, magsmärtor, kräkningar etc...Vet inte hur hon tänkte då hon tyckte det var bra att ge till A?...Ska ringa i dag och se om det finns ngt annat för jag tänker inte ge henne Importal ngt mer. Dessutom avslutade hon natten med att kräkas massor.
Vi är lite trötta i dag kan man säga, A sover redan i vagnen och jag sitter som ett spöke i soffan och försöker göra J sällskap framför barntv. Får se hur dagen fortlöper =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar