onsdag 25 maj 2011

Äntligen dagis...

Äntligen är Johannes på dagis, han har varit hemma i snart två veckor och det börjar tära på oss alla. Det är synd om honom han behöver få leka med kompisarna och busa lite, inte så kul att bara leka med lillasyster hela tiden. I dag kunde han äntligen gå till dagis då han förkylning släppt.

Mamma är ju här så vi ska försöka röja lite och sortera saker som jag ska sälja på loppisen i Juni.
Just nu är hon ute och går med Alicia och ska försöka få henne att sova, vet inte hur det går men jag hoppas att det går bra.
Vi har ju ändrat hennes sovrutiner och nu är det färdig snuttat, borde ha varit det för länge sedan men det är inte så lätt då hon är hjärtsjuk.
I går på dagen blev hon snuttsugen och skrek ganska precis en timme innan hon gav upp, i går kväll när hon skulle sova skrek hon hysteriskt i 1,30h tills hon somnade sittandes  i sängen, hon föll framstupa men vaknade inte så jag kunde lägga henne lite skönare. Vet inte hur många ggr hon vaknade i natt men det känns som att det gick hyfsat bra.
Det var inte kul att sitta hos henne och bara titta då hon panikskrek, kände sig som en fruktansvärd mamma och man fick tanken, herre gud vad gör jag hon är ju faktiskt hjärtsjuk, men läkarna har sagt att det är ofarligt och att vi får bita ihop för att få ett stopp på hennes snutt.
Vi får se hur det går i kväll...håller tummarna =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar