måndag 18 juli 2011

Det var inte bara vi som var på Lek och bus...även Nalle Phu

Så har vi varit på Lek och Bus landet hela ligan, Robin och Bella + 2 barn, Petri och Marie + 2barn och vi, Johannes lekte för hela slanten, de rann svett om honom.
Det var lagom med folk fram till tidig lunch sen sa det poff och så var Alla där även Nalle Phu till barnens stora glädje. Alicia var lite avvaktande men tillslut vågade hon säga hej och klappa lite på honom, efter det så ville hon att vi skulle leta efter Nalle Phu hela tiden.
 Alicia tycker att det är lite läskigt med tunnlar som man ska krypa i , vet inte varför men hon får panik. Men hon gillar att åka kana så vi fick gå lite omvägar för att slippa tunnlarna. Bollhaven älskar hon.
 Johannes ville absolut spela pingis och Alicia beundrade sin bror, sen ville hon också spela och fick spela lite med pappa.



Neo och Johannes beundrar Nalle Phu, J manar på N att dom ska gå fram.
 




 I dag var första gången som J vågade klättra ända upp på vulkanen och åka kanan ner, han var så stolt och klättrade säkert 100ggr =)

Alla var kanon trötta efter allt bus så nu hoppas jag att dom sover hela natten och Alicia får gärna vakna 06,00...vore skönt med sovmorgon =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar