tisdag 26 juli 2011

Parken Zoo

Det blev inget badhus i dag, då vi såg att det skulle bli helt ok väder i Eskilstuna beslöt vi oss för att gå på zoo med Malin, Håkan och deras två döttrar. Det var kanon fint väder fram till 14 tiden men sen öppnade sig himlen, vi fick nog stå minst 30min under tak  och bara vänta.
Håkan och Malin med döttrar



 Alicia ville gärna titta men vågade inte klappa kossan,en liten mini häst bet M och Hs yngsta som är 2 i magen hon fick ett ordentligt märke på magen men vågade ändå titta på en annan häst medans tårarna sprutade. Man tror ju inte att djur man får klappa ska bitas men vi hade fel så var på er vakt alla föräldrar på mini zoo.
En söt häst med ändtarmsbesvär


 Vi hade med oss både lunch och fika och passade på att äta lunch vid en stor lekplats, kanon så kunde barnen leka lite medans vi fick äta klart i lugn och ro.


i väntan på att det skulle sluta ösa


 Eftermiddagen spenderade vi på tivolit och barnen hade kanon kul trotts regnet, även Håkan =)



 Vi köpte lite lotter och Johannes lyckades vinna ett pirat set så han blev kanon glad.
som vanligt trött på vägen hem



När vi kom hem lekte vi lite ute, N lyckades vinna en stor basketboll som var toppen att leka med.
Dagen var kanon trotts att vi alla var genom blöta när vi skulle åka hem, vi hade självklart ombyte med oss så vi kunde sitta torra i bilen men vi var allt lite kyliga när dagen var slut.
Tror att alla kommer sova gott i natt...hoppas jag. Natten till i dag fick jag inte sova mycket, A var orolig som vanligt och vid 01 tiden hostade hon till hon kräktes och det var inte lite, hela hon, hela mig hela sängen...hoppas hon sover lite bättre i natt för jag är såååå trött. God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar