söndag 24 juli 2011

Så var vi hemma...

Så är vi åter hemma efter att ha varit hos min mamma.
Vädret har inte varit på vår sida så vi har spenderat mycket tid inne. I onsdags åkte vi till Ullared med Niclas syster Linn. Det var kul, lagom med folk, ingen kö, varken in eller ut =)
Vi handlade inte så mycket, lite hudvård, smink, tvål, leksaker men inga mängder. De bästa köpet var helt klart en sulky till dockan för 49kr som Alicia bara älskar. Hon har kört Mimmi hela tiden.
Ängelholms hembygdsförening har en super fin park med en del djur och en stor lekpark för barnen, det är kanon om solen skiner men det fungerar ok när det regnar. Vi var där ett par timmar.
Åkte lite karusell, tittade på djuren, matade djuren och Alicias stora höjdppunkt var tupparna, hon skrattade så hon kiknade varge gång dom gal.




 Självklart var vi en dag hos Niclas syster Linn, hon väntar nu deras andra barn och vi är så glada för deras skull ska bli så kul. Julian är ju så glad, Johannes hade så kul när vi var där och han fick busa med honom.

 I Fredags åkte vi till Köpenhamn och gick lite i affärer, mitt stora mål var att besöka Disney store som precisa  öppnat där. Det var super kul, om inte barnen varit med skulle jag nog kunnat gå där i flera timmar, inte för att handla till mig men det fanns så mycket kul till barnen.
Vi köpte lite Mimmi saker till Alicia och Johannes fick lite saker från nya Cars2 filmen och spindelmannen.

båten över till danmark var kul, men frågan är vem som körde ?




 I går Lördag var vi bjudan till Rolfs syster Katarina som fyllde 60 och passade på att ordna släktträff.
Det var kanon trevligt och vi hade faktiskt tur med vädret.
Barnen lekte massor och badade i deras pool där flytväst var ett moste då den var 2m djup.




i väntan på fiskdamm







Rolfs dotter Lottas två barn Simon och Emma, och Johannes

andra från höger är jubilaren med döttrar




Rolfs son Tobbe med sonen Linus som roas av Johannes
Det har varit kanon kul men det är skönt att vara hemma, barnen var super trötta men Alicia har redan vaknat 3ggr så vi får se hur natten blir...som vanligt antar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar