söndag 2 oktober 2011

Dagen började som vanligt med att Alicia kräktes, nu hör jag att hon ligger i sängen och hostar så vi får se om det blir byte av sängkläder snart eller om vi klarar oss till i morgon bitti. Ska ställa henne på vågen i morgon så jag vet om vi behöver ringa hennes läkare.

Bortsett från en del spyor har helgen varit kanon.
I fredags var vi på kalas, Neo fyllde ju fyra, det var trevligt och barnen hade så kul.

A myser med gudmor
 Vädret har ju varit kanon så vi har varit ute mycket, i går var N ute med barnen och då passade jag på att röja i köket, rensade alla skåp och fixade. Det var kanon skönt, plötsligt fick vi mer yta i skåpen.


vårt nya husdjur...Kurre
I dag tog vi en liten promenad ner till Olle, A fick åka vagn då hon inte orkar gå så långt och nu när hon är lite förkyld är orken inte bättre.
Dom älskar att vara med Olle och titta i hans värktygslåda, han har så mycket roliga saker =)

Barnen har varit ute nästan hela dagen och jag har städat och fixat. För att inte tala om all tvätt, är det mycket annars så är det oändligt nu när A kräks titt som tätt, sängkläder, täcken, madrasser etc.
Blev bjudna på middag i kväll av Håkan och Malin så vi har varit där och ätit, super gott och trevligt, många skratt.

Veckan är ganska lugn, inga läkarbesök inbokade så det blir mest förberedelser inför helgens barnkalas, Alicia fyller ju 2år den 11 Oktober men vi ska ha barnkalaset på Lördag. Det ska bli så kul...Mimmi tema så klart =)
God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar