onsdag 8 juni 2011

I dag har vi varit hos Alicias hjärtläkare. Hon brukar alltid få lugnande innan undersökningen även om dom bara gör ett ultraljud, hon är så rädd och panikslagen på sjukhus så det är omöjligt att undersöka henne annars.
I dag skulle vi dock pröva utan, det är lättare att arbeta bort rädslor när man är närvarande i sinnet, men Nej, det gick inte. Hon klamrade sig fast vid mig som en igel och ville ut från rummet  så det var bara att ge henne lugnande, det tog ca 10minuter och sen befann hon sig på en annan planet, ögonen blir helt snurriga och hon små ler åt inget...hon blir full.
Inte kul att behöva "droga" henne varje gång men vad ska man göra?
Dessutom snedtände hon när vi var på väg hem och panik skrek och pekade över allt, vet inte vad det var men hon var helt panikslagen.
Undersökningen visade inga förändringar så det känns ju bra, nu kan vi försöka ha en lugn och skön sommar och samla kraft inför höstens sjukhusbesök och kommande operation.
Vi stannade på Coop när vi åkte hem och köpte ett fotbollsmål till Johannes 299kr, bra pris tycker jag.
Alicia fick ett par Crocs med Dora.

Niclas har varit hos en kotknackare, han har haft ont i ryggen hela veckan och inte kunnat jobba. Han var riktigt sned och hon sa även att stress och oro lägger sig i ryggen...han fick en ny tid på Tisdag.



Nu ska jag ta kväll...God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar