onsdag 2 februari 2011

Lång vaken natt

Alicia somnade i vår säng vid 23 tiden, vid 01 började hon hosta och hosta och hosta, vet inte hur länge hon höll på, jag inhalerade henne och gav henne vatten men inget fungerade. Vid 03 tiden kräktes hon tillslut men det är alltid bara en tidsfråga då hon hostar så där, inhalerade ännu mer...klockan var 03,45 när hon tillslut kunde ligga ner och ta det lugnt och vid 04 tiden sov hon igen, tror jag för jag slutade titta på klockan.
Tycker så synd om henne när hon får hosta, de är så jobbigt för henne, kan inte göra ngt annat än att inhalera och ge vatten men man önskar man kunde ta bort den.

På måndag har vi tid för att få en spruta mot RS virus, de känns skönt, då kan man sluta oroa sig för att hon ska få de. Hon får sprutan 1ggr/månad under hela RS säsongen, dom trodde att det blir minst April ut.

I går kom mannens kusin och hennes barn hit, dom bor hemma hos Niclas moster och ska stanna till Fredag.
Johannes och den äldsta som är lika gammal som J leker så himla bra, dom har så kul, säger att dom älskar varandra och saknar varandra då dom inte ses. Vi ska nog åka dit i dag så dom får leka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar